Sedangku membaca wajahmu Senyumanmu menggambarkan sesuatu Jika kau fahami isi hatiku Ku tak ingin waktu henti tanpamu Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Andai kau dapat memahami Bahawa ku menangung semua ini Bukan niatku ingin kau pergi kerna ku masih terhenti di sini Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Read more: http://lirik-lagu.info/asfan/lirik-terhenti-di-sini-asfan/#ixzz1jR2Bpz2F

My Geng

MISS U SO MUCH MY CUTE PANDA!

salam sejahtera kepada semua pembaca dan kawan-kawan aku.
cerita kali ni berkisar tentang kami ok.
huhuhu.
hope korang x kesah lah kan.
tiba-tiba je rasa rindu kat dia.
jom tgk gmbar dia.
rindu ni!




ni lah gambar yang aku tengok tiap-tiap hari,
sebab apa?
ni lah gambar background lappy aku.
huhuhu.
comel kan...




ni plak gambar masa kitorang lepak-lepak kat dataran aritu.
ni gmbar kat depan perpustakaan.
hohoho..
alahai...sejuk je hati tgk muka die.
=)


ni plak gmbar kami makan aritu.
aku lupa lah nk letak gambar ni kat enrty OUTING BERSAMA TERSAYANG.
sayang, jangan marah ok sebab masukkan gmbar ni.
sebagai bukti yg diet kamu x menjadi.
ha ha ha ha.
chumell!!



Please Comment after reading

3 pendapat pakar: