Sedangku membaca wajahmu Senyumanmu menggambarkan sesuatu Jika kau fahami isi hatiku Ku tak ingin waktu henti tanpamu Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Andai kau dapat memahami Bahawa ku menangung semua ini Bukan niatku ingin kau pergi kerna ku masih terhenti di sini Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Read more: http://lirik-lagu.info/asfan/lirik-terhenti-di-sini-asfan/#ixzz1jR2Bpz2F

My Geng

OUTING BERSAMA YANG TERSAYANG

Selamat pagi kepada kawan-kawanku yang sudi membaca blog aku ni.
Tak tahulah kenapa aku suka update masa-masa macamni.
Hari ni aku nak kongsi dengan korang detik-detik bahagia kami bersama berjalan.

Disebabkan aku di UUM. Beliau di UPM. Jadi hari kami bercuti adalah berbeza.
Aku cuti jumaat dan sabtu, beliau cuti sabtu dan ahad.
Waktu amat mencemburui kami. Tambahan pula hari sabtu ni ada anak family angkat aku berkahwin.
Nak atau tak nak. Aku cuma ada masa satu hari je. Iaitu hari jumaat.
Walaupun skejap. Tapi amat bermakna buat kami.

Tempat-tempat yang kami pergi pun cuma satu je. Sebab memang tak sempat nak jalan kemana-mana.
Beliau pula sibuk ada macam-macam program.
So, Mines adalah lokasi strategik buat kami tambahan pula berhampiran dengan UPM.

Antara lokasi-lokasi yang kami terjah untuk makan adalah:
1-Mc DOnald
2-Selera Malaysia
3-KFC
4-Bistro Serdang

Sampai-sampai je terus tuju McDonald sebab kelaparan.
Babe, Im So Sorry sebab buat operasi kamu mendietkan diri terganggu.
huhuhuhu~~

Jom tengok beberapa keping gambar yang diambil oleh kami berdua.
Ni gambar berhadapan dengan kedai kasut yang aku beli.
Tu hah kasutnya aku pakai.
huhuhu.
ok lah. Selesa gak kasut ni.
Kepada Cik Wana. Sory ye sebab tak dapat masukkan gambar kasut baru anda.
hehehe.

Ni plak gambar budak kekenyangan makan KFC.
Memang tak habis makan.
So, terpaksa lah serahkan semuanya kepada yang pakar.
jangan marah huh.


Ni lah gambar my CUTE BABY!!
uish...comelnya dia kalau senyum macamni.
Belakang tu gambar pokok krismas.
Mry Krismas kpada mereka yang beragama kristian.
=)


Ni lah tempat kami berdua beradu suara.

hahaha..
Malunya aku suara xsedap.
sampai hati kamu gelakkan.
Jangan sebarkan video suara katak tu ok sayang!!



Actually banyak lagi gambar yang boleh dimasukkan.

huhuhu...malas nak upload banyak2..
cukuplah sekadar buat tatapan mata.
Disebabkan masa amat mencemburui kami.
Pudu raya sekali lagi menjadi saksi perpisahan kami buat ketika ni.
Thank you so much sayang my sweetheart...


saya memang bukan lelaki yang terbaik untukmu.

saya memang bukan lelaki yang kacak macam manusia lain.

saya tak sebaik lelaki lain.

saya memang tidak sejujur lelaki lain.
saya memang seorang yg x pandai menghargai.
Tapi satu je yang saya nak kamu tau.
Dalam dunia ni.
Kamu takkan jumpa lelaki yang boleh sayang kamu sama macam saya.
I LOVE U SO MUCH sayang!!

please jgn sia2kan hubungan kita selama ni.


BLOGku,
DIARIku,
9.15am
17 dec 2011

Please Comment after reading

8 pendapat pakar:

Leen a.k.a Linda said...

fuyoo. jarang aw de lelaki yg mluahkn cmni. sweetnye. haha. untung laa awek. :)

AkuBudakKampung.com said...

=)
huhu..
tQ yek..

ERAH GOTCHA said...

sweet laaa...

AkuBudakKampung.com said...

thank so much ya!

Efa :) said...

So sweet :)

K, jeles -.-''

AkuBudakKampung.com said...

dun jeles2..
hehehe.
=)

haffizmohdnoor said...

wah bestnye outing dengan yg tersayang..sweet :)

AkuBudakKampung.com said...

huhu.

=)