Sedangku membaca wajahmu Senyumanmu menggambarkan sesuatu Jika kau fahami isi hatiku Ku tak ingin waktu henti tanpamu Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Andai kau dapat memahami Bahawa ku menangung semua ini Bukan niatku ingin kau pergi kerna ku masih terhenti di sini Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Read more: http://lirik-lagu.info/asfan/lirik-terhenti-di-sini-asfan/#ixzz1jR2Bpz2F

My Geng

Saya Kembali

Assalamualaikum kepada semua sahabat-sahabat ABK yang dirindui.
Lama kan kita tak sama-sama blogwalking.
Thank kepada semua yang sudi-sudi ringankan jari click blog ABK.
Tapi tak apa.
Lepas ni kita boleh singgah menyinggah macam selalu.


Hah..
Kemana ABK hilang selama ni??
ABK busy sikit tolong my big bro handle Rakit Air Bintan.

Ish..tempat apa ni??
hah.kalau kawan-kawan nak tahu.
Ni lah tempat memancing.
Jap-jap.
Tengok gambar ni.


bilik tidur lah ni.
ngeee~!~!
Ni Pulak??
Toilet ler sayang oi...
xD


Yang ni pulak gambar sisi.
huhu!!

gambar sebelah hadapan.

OK..sekarang kawan-kawan dapat bayangkan tak tempat apakah ini?
ABK ada 3 buah rumah atas laut macam ni.
huhuhuhu
(PROMOTE)
baru RM20/person seHari dah seMalam

Macam-macam kemudahan yang disediakan kat sini,
Tiada caj tersembunyi disediakan.
huh.
Murah lah kan.
Kalau bawak family lagi seronok.
Setakat ni ABK tengok.
Family-family yang datang..seronok dan berpuas hati dengan service kami
(BANGGA)
kwanggg-kwanggg-kwangg

ok..kalau ada orang nak pi pancing naik bot.
kita ada tekong baiikkkk punya..
jom tengok...siapakah dia...??


Alamak...jangan pandang sebelah mata ye kakak-kakak dan abang-abang sekalian.
Budak ni cukup mahir dengan kawasan disini.
huhuhuhuhu~~


Haritu masa duduk lepak-lepak.
ABK ternampak satu permandangan yang cantik.
aduh..,jom tengok.
gambar ape lah lagi ABK nak tunjuk ni.....
ala...jom lah..lama x borak kan...


Gambar ape ni??
aduh..
Ni lah SUNSET..
kawan-kawan boleh besarkan gambar ni.
kat sebelah kiri sunset ni.
kawan-kawan boleh nampak jambatan DESARU-SENAI
huh..cantik kan...

Semenjak tolong-tolong kat sini.
ABK pun menjadi semakin gelap dan hitam.
huhuhu!!!
Nak bukti tak?
tak ada masalah..
ABK memang suka kena kutuk dengan kawan-kawan..
hahaha...
JOM...


Dah lah hitam..
Snap picture malam pulak tuh..
adei....
OK kawan-kawan.
Ini ikan siakap yang ABK baru je dapat tadi 12JULY2012
huh..jangan jelessss!!!


p/s: Rupa bukanlah segalanya. Yang penting hati dan iman menjadi pilihan utama pasangan kita.
Rupa sahaja tidak cukup untuk membahagiakan pasangan tersebut.
Thank kepada my lovely girl yang sentiasa terima saya seadanya..
Love u so much Norsyazwana!





Please Comment after reading

5 pendapat pakar:

Mia Liana said...

wahhhh... welcome back..

p/s: kak mia guna shoutbox ni... http://ishoutbox.com/

AkuBudakKampung.com said...

terima kasih kak mia!!
=)

FYA PELANG! said...

naiss entry lhaa ;)

Niesa said...

wahh..seronok boleh tgk sunset..
mlm ni tgk anak bulan..jom!

#Selamat berpuasa ABK.. :)

Faizul Osman said...

cantik lah sunset tu... selalu nmpk jambatan tu.... tp , tak pernah nmpk sunset...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/selamat-datang-juniors.html