Sedangku membaca wajahmu Senyumanmu menggambarkan sesuatu Jika kau fahami isi hatiku Ku tak ingin waktu henti tanpamu Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Andai kau dapat memahami Bahawa ku menangung semua ini Bukan niatku ingin kau pergi kerna ku masih terhenti di sini Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Read more: http://lirik-lagu.info/asfan/lirik-terhenti-di-sini-asfan/#ixzz1jR2Bpz2F

My Geng

Pre-Wedding ABK (Slideshow Video)


Assalamualaikum semua sahabat-sahabat ABK.
Lama tak blogwalking ni.

Macam biasa, ABK memang suka upload photo-photo my lovely princess kat dalam blog ni.
Tapi kali ni ABK akan masukkan video slide photo.
Ada lagu A Thousand Years kat dalam video ni.
Huhuhu.
ABK memang minat sangat-sangat lagu ni.
Tak nak bercakap banyak,
Mari tengok video ni..



Ehem..
Kakak, Abang, Pak cik, Mak cik sekalian..
Dah tengok video ni??
Hahaha..
ABK ada satu suprise nak bagitau.
11 NOVEMBER 2012
Bersamaan 26 Zulhijjah..
ABK akan bergelar suami kepada
buah hati ABK Norsyazwana.

Haish.... Terharu rasanya..
Tak sangka akhirnya cinta kami akan disatukan.
Apa-apapun..
Siapa-siapa nak kad jemputan...
Pm ABK ok...
Semua kawan-kawan ABK di blogger ni dijemput hadir..
hehehe..
TERIMA KASIH!!
**KOMEN LAH KALAU SUDI**



Please Comment after reading

2 pendapat pakar:

nurhaziqah_ikah said...

terbaik! haha

hainom OKje said...

Tahniah ABK! Semoga kekal hingga ke Syurga!!!