Sedangku membaca wajahmu Senyumanmu menggambarkan sesuatu Jika kau fahami isi hatiku Ku tak ingin waktu henti tanpamu Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Andai kau dapat memahami Bahawa ku menangung semua ini Bukan niatku ingin kau pergi kerna ku masih terhenti di sini Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Read more: http://lirik-lagu.info/asfan/lirik-terhenti-di-sini-asfan/#ixzz1jR2Bpz2F

My Geng

Senarai Nama Pemenang

Salam Kepada Semua Rakan-rakan.
Ketika sedang menaip entry ini.
Terlebih dahulu.Saya ingin memaklumkan bahawa saya berada di tengah2 laut
sedang menikmati my holiday.
wakakaka...


Jom kita semak para-para peserta yang berjaya menjadi TOP 10
pada segmen pertama saya iaitu




Ok..tahniah kepada para pemenang.
Actually semua buat ayat yang best2.
Tapi apakan daya.
Hanya 10pemenang yang akan dipilih.

Ok..kepada mereka yang menang.
Tinggalkan alamat korang kat entry ni.
Jgn lupa dgn nama penuh korang sekali.
Huhuhu.
Kalau ada apa-apa masalah.
Boleh bertanya ok.
tQ.

Please Comment after reading

18 pendapat pakar:

Mia Liana said...

eeeee bestnya... suka2. akak nak bagi alamat ke emel budak kampung. nanti tinggalkan emel di shoutbox akak, ok?

p/s: kalau letak alamat kat sini, satu dunia tahu...

CINTA UNTUK KITA said...

Salam.. yeyeh dpt hdiah.. haha dgn berani matinya aku letak alamat aku kt sini.. hoho!

NURSHAKIRA ABDUL HALIM
CG-4 AMAZING HEIGHTS, JALAN UDANG KARA 20B/KS3, 41250 SG. UDANG KLANG, SELANGOR.

Meyhmae Lee said...

yeayyy . hehe . thankss a lot :) i'll give my address kat fb kay ;) i'll inbox u

eika zulaikha said...

hee . alhmdulillah . menang jugak . mang tak sngka . thnks a lot ea . hee . send address kat fb awk ea ?

AkuBudakKampung.com said...

ok lah...email alamat kat email saya..
kalau kat FB...nanti takot terdeleted...
syazif_de_great@yahoo.com.my

Kimmie said...

tahniah kpd pemenang

Shakin Ziki said...

alhamdulillah terpilih...hehe suke nye ;D..saya sent alamat di email awk hokey ;)

ukhti rnajieha said...

dah hantar alamat ngan name ukhti kat email akubudakkampung :)

AkuBudakKampung.com said...

adei.//pada sape2 yg bai kat email.
jgn bagi nama penuh jewp.
nama blog bagi sekali ok..
kang xpasal2...
ada anasir2 yg dapat hadiah..
wakakkaka

:: WaKiWa :: said...

kihkihkih..sukenye jdi top10. almt akn d email nti yek. :)

tunz said...

alhamdulillah...tq ye sbb pilih entri mama tunz..
mama dah e mail alamat mama

tunz said...

mama dh e mail///2 kali tpi failure notice
mama kasik kat sini jer lah ye.huhu

PATIMAHTUN ZAHARAH ABDUL JALIL
JA 9263 TAMAN KESANG DAMAI,
77000 JASIN,MELAKA

kakyong said...

la dah ade pemenang ker..

sori lah, lupa nak join.. lagipun kakyong baru jer lepas dari fasa stress & beban kerja offline.. tu yg tak BW>.

teko_milo said...

wow TM menang ke?arghh teruja sebentar.

An Nurfaht Jamal
Kelompok 12 E-2-20
Perumahan Penjawat Awam KLIA
71800 NILAI N9

Aynora Nur said...

tahniah yer pada yg menang!

shahdiana said...

tahniah kepada pemenang..kak mia pun menang jugak...:D

LoveMimu said...

ehh . saya menang ! :D dah tutup ke nie ? hehehe

LoveMimu said...

hehe . ta pe lah .
mun bagi alamat yea .

SITI NUR MUNIRAH BINTI NORDIN
url blog no 9 ^_^

896 . LORONG 25 ,
TAMAN KAYA FASA 2 ,
34000 TAIPING ,
PEARK .