Sedangku membaca wajahmu Senyumanmu menggambarkan sesuatu Jika kau fahami isi hatiku Ku tak ingin waktu henti tanpamu Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Andai kau dapat memahami Bahawa ku menangung semua ini Bukan niatku ingin kau pergi kerna ku masih terhenti di sini Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Read more: http://lirik-lagu.info/asfan/lirik-terhenti-di-sini-asfan/#ixzz1jR2Bpz2F

My Geng

SAYA SUKA BLOGWALKING BERSAMA AKU BUDAK KAMPUNG

13JAN-25JAN 2012
STICKY POST
SCROLL BAWAH UTK NEW ENTRY


Actually ni segmen pertama aku.

Dah lama dah aku nak buat.
Suka tgk org2 yang aktif berblog.
Tapi setelah meneliti beberapa segmen.
Aku rasa nak buat lain sikit lah.

Syarat-syarat penyertaan
1-Follow blog ni.
2-Buat Entry bertajuk SAYA SUKA BLOGWALKING BERSAMA AKU BUDAK KAMPUNG dan Copy Banner kat atas ni and paste kat entry korang.
3-Bagitau daripada mana korang dapat tau segmen ni.
4-Tag sorang kawan.
5-Lengkapkan ayat ni....Saya suka blogwalking kerana....(lebih daripada 30patah perkataan)jangan buat karangan plak.
6-Link kan penyertaan anda di sini. Beserta alamat korang.
(Kalau taknak bagi dulu pun tak ape)

TARIKH TUTUP SEGMEN NI ADALAH 25JAN2012

3 Terbaik akan mendapat hadiah yang akan dipos kepada anda.
7 Hadiah saguhati.
Pemenang akan diberitahu.

SELAMAT MENCUBA
TQ FOR UR SUPPORTING



Please Comment after reading

45 pendapat pakar:

AkuBudakKampung.com said...

19hb ni habis exam...so sempat lah nak cari hadiah untuk korang.

cik yuyun said...

http://yuyunsibuncit.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-suka-blogwalking-bersama.html

datang semak kat sini~

tiaLAURENN said...

ingin dimaklumkan saya telah meramaikan segmen anda
http://siapaitulauren.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

RedRoza said...

Red dah datang nak join gak...Dah join pun...sila check kat sini

http://redroza-aarzie.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

tq

Mia Liana said...

join...

http://www.mialiana.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

CINTA UNTUK KITA said...

hai.. nak join..

http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-budak.html

hope suka bangat! ehheeee. ;p

teko_milo said...

TM join jugak :)

http://miloshake.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-budak.html

AkuBudakKampung.com said...

milo salah link..ni link bettul...xpe....saya betulkan...
http://miloshake.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

teko_milo said...

hehehhe tq tuan penganjur..silap lak aih.Terlupa kai mata ke4 (",)

apix said...

apix join .. he3 ..


http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

normi nieza said...

http://norminieza.blogspot.com/2012/01/syarat-syarat-penyertaan-1-follow-blog.html

klu sudi followlah saya balik..:)

cerita best said...

cm best je segmen nie tpi sori sgt2222 pakjoe x leh join sbb pakjoe bz sgt hari nie jadual padat gla hahhaha pa2 pun sori ye

Mohamad Azizi Md Said said...

dah join :)

http://just-azizi.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

Eza Boom Boom :) said...

hehe, bakal join. hari ni atau esok. :) makaseh tau invite eza. ^^

eika zulaikha said...

Assalamualaikum n hye . Lekha join jgak ea :D nice segmen

http://cumaasalsayejewuhuh.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

fiqah hamed said...

join this

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersamaaku-budak.html

Aremeera said...

meera join

http://meeralymie.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

[ wanni ] said...

wanni join :D

http://humblekindlovely.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

ukhti rnajieha said...

ukhti pun nak join jugak .harap2 menang . :D

http://travelbelogg-ukhti.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

CINTA UNTUK KITA said...

alamak.. tajuk entry aku lupa letak 'aku' lah.. hehe kira halallah ya tuan blog.. aku dah edit tajuk letak 'aku', tapi tengok link still sama macam yang asal tadi ok.. huhu

'Aina Mohd Fauzi said...

Salam . Aina dah selamat menulis entri ini selepas kena tangguh beberapa ketika kerana ada masalah yang melanda . hihi .

http://ainafauzi97.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

hope fully Aina di senaraikan sebagai salah seorang pemenang . amin . btw , thanks ajak Aina tok join segmen awak yg pertama ni . ^_^

CERCITER AKU KAMU DAN DIA said...

hay awk sya join sini ;)

http://ceciter2011.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

shahdiana said...

dari segmen kak mia...folower 444...

Eza Boom Boom :) said...

orang kampung join segmen k. :)

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

Dieyna said...

dah join dah segmen

http://wardahilmu.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

shahdiana said...

saya join...
http://sofiyahasya.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

norhidayah sukri said...

syg.. i join tau :p

http://norhidayahsukri.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

:: WaKiWa :: said...

salam bro... da join. :)

http://mukeseposen.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

LoveMimu said...

mun join .

http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

tuah ayam , nampak di kaki .
tuah mun , Allah jea tahu . :)

anaksulaimanberceloteh.blogspot.com said...

haii budakk kampung ! hani join ur segmen :) http://anaksulaimanberceloteh.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

Nesa Wazir said...

nesa join ok :

http://nesawazir.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-suka-blogwalking-bersama.html

:)

AkuBudakKampung.com said...

tQ kepada mereka yg join segmen saya.
perlu diingatkan lagi sekali.
SLOGAN itu mestilah lebih daripada 30patah perkataan...actually nk buat smpai 50patah perkataan pun tak apa.
yang penting jangan kurang ok.
tahniah kepada mereka yang mengaktifkan diri dengan menyertai segmen2 sebegini.sememangnya anda memang hebat.
SALAM.

smilenajah93 said...

http://smilenajah93.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

mrs adam said...

saya join

http://fieda0102.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

tunz said...

salam...mama tunz join!!!

http://tunzhotspot.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

nanti tuan blog check yer..ok ke tak..

NURULHANIF said...

done join..

http://nurulhanif.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

kakyong said...

nanti kakyong join yer..

dah menguap sgt dah ni.. tp bertahan juga sbb nak byr hutang tak BW semalam.. ;)

AkuBudakKampung.com said...

ok kak yong...
free2 buat ok.
=)

Bobo said...

blogwalking sini,,first time kemari hehe salam..

Meyhmae Lee said...

cuba nasib ;) have a visit here :)
http://shwetieymeyhmaeshweyt.blogspot.com/2012/01/sayasukablogwalking-bersama.html

Kimmie said...

saya join :)

http://mylifemyprimaryplan.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

hikariee said...

saya pun join :))

http://ohno-ee.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

Aynora Nur said...

http://www.aynoranur.com/2012/01/segmen-saya-suka-blogwalking-bersama.html

dah joint ye, u rock!

Ck Syaa ツ said...

Ck join! hehe

http://annasyahida.blogspot.com/2012/01/saya-suka-blogwalking-bersama-aku-budak.html

Pn. Sheila@CC said...

erm... jon jejalan umh ps yang tak seberapa nie... salam kenal...