Sedangku membaca wajahmu Senyumanmu menggambarkan sesuatu Jika kau fahami isi hatiku Ku tak ingin waktu henti tanpamu Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Andai kau dapat memahami Bahawa ku menangung semua ini Bukan niatku ingin kau pergi kerna ku masih terhenti di sini Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Read more: http://lirik-lagu.info/asfan/lirik-terhenti-di-sini-asfan/#ixzz1jR2Bpz2F

My Geng

Tutorial masukan game

Mesti ramai tak tau kan.
macamane nak masukan game dalam blog.
Tapi kalau internet slow.
Better korang jgn join.
takot nanti blog korang jadi berat

Step senang je.
Log in > Dashboard > Design > Add Gadget > Edit HTML

Korang cari game korang kat sini.

Then copy code game tu.
dan paste di HTML.
DONE.
SIAP.
Selamat Bermain

Please Comment after reading

1 pendapat pakar:

kakyong said...

blog dah berat.. x kuasa nak letak games.. lagipun x galakkn letak benda tu pun..