Sedangku membaca wajahmu Senyumanmu menggambarkan sesuatu Jika kau fahami isi hatiku Ku tak ingin waktu henti tanpamu Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Andai kau dapat memahami Bahawa ku menangung semua ini Bukan niatku ingin kau pergi kerna ku masih terhenti di sini Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Read more: http://lirik-lagu.info/asfan/lirik-terhenti-di-sini-asfan/#ixzz1jR2Bpz2F

My Geng

SISWA DIKENAKAN HUKUMAN AKIBAT MENURUNKAN BENDERA

Selamat tgh hari kawan-kawan
Hari ni aku terbaca satu topik menarik kat berita harian.
Berkaitan siswa yang menurunkan bendera kat pwtc tempoh hari.
Korang kenal tak dia??
Ok...dia student kat UPSI.
Ape-ape pun.
Jom kita tengok gambar abg macho ni sat.


Ni lah gambar siswa yang dikatakan tu.
Ok.nama dia adalah adam adli.
Berumur 21 tahun
Kenapa UPSI nak amek tindakan tatatertib dekat dia.
Sedangkan kes ni berlaku kat luar.
Biar lah pihak berkenaan yang handle.

Lagi satu, dia datang balai polis bukan sebab nak serah diri.
Tapi dia datang sebab wat report ada polis yg nak tumbuk dia.
Aku pun pelik lah dengan politik dalam negara kita.
Kenapa ada pihak cakap Adam ni org suruhan Anwar?
erm.. Esok lusa bendera PKR kena turun.
BN pulak kena salahkan.
Lama-lama perang sama sendiri.

Yang aku tambah pelik lagi.
Institusi pengajian mamat ni pun satu.
Pelajar turun bendera UMNO.
Dia duk sibuk-sibuk.
Yang student dia kena tangkap khalwat banyak2 kali tu.
Senyap je.....
Dunia-dunia...

Bila nak berubah.
MASING-MASING ADA PENDAPAT.
MCAMANE LAK PENDAPAT KORANG?

Ni link BH untuk korang baca...

UPSI DENGAR KES TATATERTIB ADAM ADLI 9JAN.


Please Comment after reading

2 pendapat pakar:

adlina said...

macam-macam la dorang ni

ayie@qUsyaiRi said...

cuba someone turunkan bendera PKR , PAS or DAP .. !! ad x polis kacau ? .. == pikirkan yerkk ? ..