Sedangku membaca wajahmu Senyumanmu menggambarkan sesuatu Jika kau fahami isi hatiku Ku tak ingin waktu henti tanpamu Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Andai kau dapat memahami Bahawa ku menangung semua ini Bukan niatku ingin kau pergi kerna ku masih terhenti di sini Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Read more: http://lirik-lagu.info/asfan/lirik-terhenti-di-sini-asfan/#ixzz1jR2Bpz2F

My Geng

Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com.

Pencarian Blogger Aktif
Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com
25/12/2011 hingga 31/12/2011



ok kawan2..
sini ada entry baru berkaitan blog aktif.
kepada my bestie yg selalu update blog n bw..
bley lah join.
huhuhu.

korang click je link kat atas ni.
then korang akan dapat tau langkah2 untk join.
penyertaan cuma sampai 31 december ni je.
so.jgn terlepas peluang untuk jadi bloggger aktif.

Walaupun aku masih baru2 berjinak dgn blog.
tapi kita cuba2 lah join.
dun be passive person.
try support other people program.
its more usefull.
=)

Sekian.
Selamat Mencuba ok.


Please Comment after reading

6 pendapat pakar:

Mia Liana said...

Terima kasih kerana sertai segmen Mia ini dan menjadi peserta pertama yang join... :)

Eera Shera said...

singgah sini ;)

hanifagrafika said...

Bole coba nih... hehehehe

nurmujahidah said...

dari segment yang sama,, muja follow.. suke background blog ni,, hehe,, font colour pun best,, selamt kenal :D

Nabila Medan said...

singgah sini :)

Prettywrite said...

salam kenal..datang dari blog k.mia..:)