Sedangku membaca wajahmu Senyumanmu menggambarkan sesuatu Jika kau fahami isi hatiku Ku tak ingin waktu henti tanpamu Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Andai kau dapat memahami Bahawa ku menangung semua ini Bukan niatku ingin kau pergi kerna ku masih terhenti di sini Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Read more: http://lirik-lagu.info/asfan/lirik-terhenti-di-sini-asfan/#ixzz1jR2Bpz2F

My Geng

JANGAN TERLALU TAKSUB BERCINTA

Sebut je bercinta.
Siapa dalam dunia ni yang tak pernah bercinta zaman skang ni?
huhuhu.
Agak mustahil lah kan kalau ada yang tak pernah bercinta.
Sedangkan budak umur 8-9 tahun dah pandai nak ada couple.
Apa lagi korang yang dah besar ni.

Ramai orang kat dunia ni tahu apa tu cinta.
Ramai yang pandai sebut perkataan cinta.
Ramai yang pandai meluahkan perasaan cinta.



                        §  SIFAT CINTA
Cinta itu suci, mahal dan tinggi tarafnya. 
Sifat cinta itu sempurna. 
Jika tidak, cinta itu akan cacat. 
Itulah cinta sebenar.

Kalau bercinta tu biar berpada pada.
Jangan terlalu taksub sgt.
nanti korang gak mnyesal.
Jangan terlalu yakin sgt kat diri tu klu belum cukup bagus.
Aku walaupun dah 6 tahun bercinta.
Aku masih ada perasaan takut.
Tu normal bagi setiap manusia.
Tengok bila dah putus.
Baru menyesal tak sudah.
Setakat kenal 5-6bulan.
Jangan berlagak sgt ok.




Ni special untuk korang-korang yg bergelar girl.
Carilah lelaki yang ikhlas menyanyangi korang.
Jangan korang yg cari lelaki.
Macam perigi cari timba.
Bahaya macam tu.
huhuh.
Aku nak pesan
Jangan makan budi terlalu banyak sangat.
Naty lama2 tergadai body.
huhu.
Ni cuma pendapat aku.
Xada kena mngena pun dgn yg hidup atau mati.
boleh kongsi pendapat korang kat komen.

Actually aku baru bgun tido!!

.


Please Comment after reading

4 pendapat pakar:

Qil_H0shi said...

zmn skrng ssh nx cri yg betol cinte :)

Miss iLa said...

kez bgn tydo tros de idea la ni :) info y mnarik

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow ..

Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

Niena dah klik nuffnang awk .. =)

(Klik iklan churp2 & nuffnang Niena ye)

Jom daftar churpchurp d'blog Niena .. Untung dengan hanya 1 klik .. Churp2 lebih laju daripada nuffnang .. =)

kakyong said...

salam singgah & salam kenalan..

bercinta biar berpada & jaga adap sopan & akhlak