Sedangku membaca wajahmu Senyumanmu menggambarkan sesuatu Jika kau fahami isi hatiku Ku tak ingin waktu henti tanpamu Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Andai kau dapat memahami Bahawa ku menangung semua ini Bukan niatku ingin kau pergi kerna ku masih terhenti di sini Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Read more: http://lirik-lagu.info/asfan/lirik-terhenti-di-sini-asfan/#ixzz1jR2Bpz2F

My Geng

DEMAM DAN LAGU

Firstly, thank you kepada mereka-mereka yang rajin-rajin kan diri membaca blog aku. Thank you all.
ok.here my story. Aku demam start dari semalam lepas balik dari kelas. Macam biasa aku terus tidur. Then, pukul 12 baru aku bangun  dari katil ku yang empuk tuh. Macam biasa, bangun-bangun je. Pertama sekali, mesti bukak muka buku. Tibe-tibe ada someone ni nak aku call dia. Dia ugut aku. Sedih siot. Aku top up dah takada and hujan plak masa tuh. Nak or tak nak. Aku pinjam motor kawan aku gi cari top up and belikan makanan untuk sis aku.
Then, lepas bangun pagi ni rasa muka selekeh sangat-sangat.Cuba tengok sikit muka orang demam.. ececececehhh!!!

i hate fever!

      Tapi pagi ni aku rasa macam
sihat sebab aku tidur sambil dengar lagu ni. hahaha. Maybe pada korang biasa-biasa je. Tapi ada makna sangat lagu ni pada aku. Sebelum tu, kita tengok. Lagu apakah yang berjaya ubat aku ni. Jangan gelak ok. Waittt.......







huhuhu..ni lah lagu yang aku maksudkan ya sudahlah!. Actually lagu ni dah lama kot aku cari tajuknya. Masa tu aku lepak umah member aku. Dekat-dekat umah dia ada cc. Then aku gi CC situ, budak-budak kat sana bukak lagu ni. Tapi aku try gak cari lagu apa. Sampai lah someone create video and guna lagu ni. Skang baru aku taw lagu apa. huhuhu. Thank ya kepada mereka yang berkenaan.


That all my story today,
wish me supaya bertambah sihat,

BLOGku,
DIARIku,

9.50am
12 dec 2011

Please Comment after reading

4 pendapat pakar:

norhidayah sukri said...

CPT SEMBUH YE

PiyeCool said...

semoga cepat sembuh...

AkuBudakKampung.com said...

thank kawan2.

wood wood said...
This comment has been removed by the author.