Sedangku membaca wajahmu Senyumanmu menggambarkan sesuatu Jika kau fahami isi hatiku Ku tak ingin waktu henti tanpamu Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Andai kau dapat memahami Bahawa ku menangung semua ini Bukan niatku ingin kau pergi kerna ku masih terhenti di sini Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Read more: http://lirik-lagu.info/asfan/lirik-terhenti-di-sini-asfan/#ixzz1jR2Bpz2F

My Geng

Siapa Punya En. Hadiah ni?


Ok kawan-kawan. Sorry lah sebab post banyak entry kali ni. Erm..korang ingt tak pasal kek?? Kalau sape-sape yang baru follow. Tengok lah cerita pasal kek ni dulu...ni link kek tu CERITERA KEK..

OK..macam ni ceritanya. Masa tu actually aku beli kek tu dua. Macam sedia maklum yang korang taw. Dan hadiah pun sebenanrnya aku ada beli dua. Satu aku dah bagi kat empunya birthday. Dan lagi satu tu sampai skang aku simpan. Hahahaha... Rasa sedih pun ada. .. Kenapa aku simpan hadiah ni lama-lama? Dah nak berkulat dah tengok. huhuhu..  Sebelum aku teruskan.. Apa kata korang tengok dulu Encik Hadiah yang aku maksudkan...hehehehe...

hah?macamane??ok tak En Hadiah ni?? Kesian dia duduk lama-lama dalam bilik aku ni. hahahaha.. Kepada pihak-pihak berkenaan. Tolong lah terima hadiah ni. Maaf lah sebab aku tak pernah ada kesempatan nak bagi kat kau. Sebab tu aku rasa macam nyesal sikit. hehehe..Sory ok for everything mistake i have done to u..
=D

Thank all for read my blog.

My Blog Is My Diary

2.30pm
12 Dec 2011

Please Comment after reading

13 pendapat pakar:

norhidayah sukri said...

ape tu? bom ke? hahaha

AkuBudakKampung.com said...

bahhaha!!!
kuang asam punya princess bug!!!
penat orang kedai tu sampulkan!!!

AkuBudakKampung.com said...

...

norhidayah sukri said...

wahaha .. untung la .. hadiah aku bile nk bg .. T_T

AkuBudakKampung.com said...

hahaha,,
nak gak ke??
=..="
sibuk je.

izzaty hazwany said...

menjadi tande tanye ny .
hadiah tu nk bagi kat sape ?
hee :D

AkuBudakKampung.com said...

hahaha..
mana boleh cakap..
tak special ler kalau macam tuh,,
huhuhu
^_^

izzaty hazwany said...

ouh , sokeyh laa . takesa la nk bgi kat sape pun . tapi da bgi ke belum ? eah , ke nk bgi kat wanita yg kat entry bru tu ?

AkuBudakKampung.com said...

huhu..
yewp..
nak bagi kat die,,
tapi kami cinta jarak jauh now..
susah nak bagi.
=)

izzaty hazwany said...

ouh , okey . lame korg becinte kan ? hope ever lasting laa ea ? die kat mane ? awak kat mane ?

AkuBudakKampung.com said...

dulu kami satu tempat.
tapi skang masing2 bawak diri study kat U..
saya kay kedah.
dia kat KL.
huhuhu
^^

izzaty hazwany said...

amboiii , kemain jauh lg korg kan .
tasusah ke becinta mcm tu ?

AkuBudakKampung.com said...

xada susah pun.
ok je.
=)
yg penting hati ler.