Sedangku membaca wajahmu Senyumanmu menggambarkan sesuatu Jika kau fahami isi hatiku Ku tak ingin waktu henti tanpamu Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Andai kau dapat memahami Bahawa ku menangung semua ini Bukan niatku ingin kau pergi kerna ku masih terhenti di sini Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Read more: http://lirik-lagu.info/asfan/lirik-terhenti-di-sini-asfan/#ixzz1jR2Bpz2F

My Geng

Segmen Sign Picture By Cik Kira


Segmen ni kebetulan aku selepas owner BW
kat blog aku.
Memandangkan tgh tension study.
Tak salah join.
Dengan bangganya aku nak tag
Kak Mia, dan Cik Dayah join segmen ni.
Padan muka kena tag.






SYARAT-SYARAT PENYERTAAN : 
1 . Follow blog CIK KIRA
2 . Like fanpage Cik Kira
3 . Buat satu entry bertajuk "Segmen Sign Picture By Cik Kira" 
 4 . Tempek banner kat atas tu dengan gam gajah gam dinosaur atau paling low standard dengan gam cicak . 
5 . Tag kepada 2 orang kawan anda yang lain . *pastikan diorang tahu . 
6 . Tinggalkan link segmen anda di ruangan comment segmen nih . 
7 . Buat satu SIGN PICTURE dengan nama "Cik Kira" . * gambar korang akan dikumpul and disimpan dalam satu album di fanpage Cik Kira berserta link blog anda sebagai tanda penghargaan . *kalo boleyy gambar anda yang original okayy . 
8 . Cik Kira akan buat list link blogger yang join segmen nih . senangla untuk anda yang rajin nak ber-blogwalking . 


Di Dataran Merdeka


Please Comment after reading

4 pendapat pakar:

AkuBudakKampung.com said...

jom join utk join masa lapang.
dapat suppor sikit2..
=0

Cik Kira said...

thx join yea :) btw , montel ke sy ? hahahaha4.

AkuBudakKampung.com said...

just for fun.
=)

Mia Liana said...

segmen ni tak dapat nak join... heheh segan arr nak letak gambar... huhuhu...