Sedangku membaca wajahmu Senyumanmu menggambarkan sesuatu Jika kau fahami isi hatiku Ku tak ingin waktu henti tanpamu Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Andai kau dapat memahami Bahawa ku menangung semua ini Bukan niatku ingin kau pergi kerna ku masih terhenti di sini Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Read more: http://lirik-lagu.info/asfan/lirik-terhenti-di-sini-asfan/#ixzz1jR2Bpz2F

My Geng

Segmen : Mr. E'raz Fadli [Tingkatkan Follower dan Traffik]


Ya.
Masa untuk membuat segmen Mr.E`raz Fadli pula.
Bangung tido.
Terperasan pula ada seseorang post kay my CBOX
Dia ajak saya menyertai segmen ini.
Diperkenalkan.....Beliau adalah Cik Fiqah.
Terima kasih sebab sudikan diri jemput saya ok.
Siapa-siapa yang tak ditag pun boleh join dengan click pada nama Tuan Tanah tu.
Antara 3orang nama yang akan saya tag adalah
Memang dah tak ada nama lain lagi dah.



Please Comment after reading

7 pendapat pakar:

Mr. E'raz Fadli said...

Thanx sb join segmen ni.. Blh promote pd kwn2.. Mn tahu anda blogger yg bertuah.. ;)

Mia Liana said...

terima kasih ya...

http://www.mialiana.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

kewchik said...

Hai , Saya dari segmen yg sme . Datang nak terjah blog awak yg kiut miut nie // Harap folo sy balek yea .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

AkuBudakKampung.com said...

ok2..saya follow ya

Lily Suhaili said...

Singgah dan follow sini ! :DD

Dari segmen yg sama

http://xxmardybumxx.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

Faizul Osman said...

dtg dr blog eraz...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/selamat-datang-juniors.html

Anisa Anuar said...

dtg dr blog eraz...singgah sini

http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/41-wordless-wednesday-choi-minho.html