Sedangku membaca wajahmu Senyumanmu menggambarkan sesuatu Jika kau fahami isi hatiku Ku tak ingin waktu henti tanpamu Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Andai kau dapat memahami Bahawa ku menangung semua ini Bukan niatku ingin kau pergi kerna ku masih terhenti di sini Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Read more: http://lirik-lagu.info/asfan/lirik-terhenti-di-sini-asfan/#ixzz1jR2Bpz2F

My Geng

Morning Glory

Huhuhu..
Sebelum aku tulis apa-apa kat entry ni.. Cuba korang teka.. Morning Glory ni binatang apa??hahahah..okey.. Biar aku cuba jelaskan.. Morning Glory ni satu program anjuran DPP Sime Darby kebanggaanku berkaitan tentang gaya hidup yang sihat. Oleh sebab tu, pada pagi semalam (jumaat) telah diadakan satu aktiviti SENAMROBIK (kakaka...pandai ke??)...Memang seronok lah kami orang..
Kitorang punya leader pun satu kepala.. Ada lagu Cina, India, Melayu and Thailand.. huhuhu... Pandai diorang pilih lagu.. Thank you kepada mereka semua yang terlibat.. Walaupun ada yang sibuk dan tak tidur malam tu.. Tapi korang join gak.. Geng-geng Sime Darby memang sporting le wei..
Ni gambar budak yang ceria selepas penat lelah bersenam....

mcm x cukup 1 tgn je nk muntah kedarah,,
huhuh

Ni plak wajah-wajah AJK program...

Ok lah..Aku harap,dengan adanya aktiviti-aktiviti sebegini.. Dapat mengeratkan lagi hubungan sesama student..
erm...Pepepun..kesian Budak2 semester satu sebab tak dapat join kerana ada aktiviti lain..

SEE U ALL at NEXT ENTRY..

BLOGku,
DIARIku,

9.30am
10 DEC 2011

Please Comment after reading

0 pendapat pakar: