Sedangku membaca wajahmu Senyumanmu menggambarkan sesuatu Jika kau fahami isi hatiku Ku tak ingin waktu henti tanpamu Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Andai kau dapat memahami Bahawa ku menangung semua ini Bukan niatku ingin kau pergi kerna ku masih terhenti di sini Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Read more: http://lirik-lagu.info/asfan/lirik-terhenti-di-sini-asfan/#ixzz1jR2Bpz2F

My Geng

Tutorial masukan background kat FIBOX


Ok kawan.
Aku sebenarnya tak reti nak buat tutorial ni.
Tapi tolong jugak lah kan kongsi-kongsi ilmu.
Tak salah rasanya.
Jom kita belajar masukan background kat FIBOX.



1.Korang kena register FIBOX tu.
2.Pada yang dah ada. LOGIN > SETTING > CUSTOMIZE

FIBOX

Kat anak panah tu..
Masukkan URL BACKGROUND yang korang nak.
Scroll kebawah...SAVE



Then pergi kat overview..

Copy CODE tersebut.

Pergi kat DESIGN>PAGE ELEMENT>ADD GADGET>EDIT HTML/JAVASCRIPT>PASTE>SAVE
ok...Selamat berjaya yek!










Please Comment after reading

1 pendapat pakar:

apix said...

owh .. macam tu ek .. hehe .. tengs ..