Sedangku membaca wajahmu Senyumanmu menggambarkan sesuatu Jika kau fahami isi hatiku Ku tak ingin waktu henti tanpamu Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Andai kau dapat memahami Bahawa ku menangung semua ini Bukan niatku ingin kau pergi kerna ku masih terhenti di sini Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Read more: http://lirik-lagu.info/asfan/lirik-terhenti-di-sini-asfan/#ixzz1jR2Bpz2F

My Geng

Jom Blogwalking by Ieyza Afieyna


Saya dapat tau segmen ni daripada Kak Mia.
Sememangnya saya memang suka join segmen-segmen sebegini.
Kita dapat menambahkan lagi ramai kenalan.
Dengan bangganya saya ingin tag blogger hebat untuk join

Mereka yang berminat untuk menyertai segmen ni
boleh lah click kat link dibanner tersebut.

P;s-->jom kita sokong aktiviti-aktiviti yang dibuat oleh kawan2 blogger kita.

Please Comment after reading

4 pendapat pakar:

myu said...

Salam :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

ieyza afieyna said...

salam.. sory lambat terjah.. broadband buat hal...

thanx join segment ieyza..
ieyza dah buat tempat bloglist untuk semua yg join..:)


just klik bloglist kat tab menu ieyza tu ye.. :)

Arra Ahmad said...

singgah :)

http://arazua.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

IBU AQIL said...

FOLLOW SINI DARI SEGMEN YG SAMA...

http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html