Sedangku membaca wajahmu Senyumanmu menggambarkan sesuatu Jika kau fahami isi hatiku Ku tak ingin waktu henti tanpamu Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Andai kau dapat memahami Bahawa ku menangung semua ini Bukan niatku ingin kau pergi kerna ku masih terhenti di sini Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Dirimu menyalahkan sebuah erti Tapi diriku masih terhenti di sini Dan jalanku masih belum dapat ku pasti Namun diriku masih terhenti di sini Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Tiada daya untuk ku lakukannya Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta Read more: http://lirik-lagu.info/asfan/lirik-terhenti-di-sini-asfan/#ixzz1jR2Bpz2F

My Geng

5 Fakta Tentang Diri Saya (Segmen Kak Yong)


segmen rerama berterbangan jan 2012 (kak mia)
segmen rerama berterbangan jan 2012 (kak yong)

Dua nama ni merupakan antara empunya blog yang paling aku suka lawati.
Sebab diorang sentiasa create new event.
So, tak lah rasa bosan sangat kalau berblogger ni.
Ada gak aktiviti-aktiviti yang menarik.

Segmen kali ni minta aku tulis 5 fakta tentang diriku.
hehehe...
Dengar elok-elok taw.
Jangan gelak.
Ni FAKTA bukan AUTA.


YANG PERTAMA
Aku adalah anak bongsu daripada empat adik beradik.
So, tak hairan lah kalau aku ni manja dalam family aku.
huhuhuhu

YANG KEDUA
Aku merupakan seorang pelajar semester tiga BACHELOR OF COMMUNICATION.
huhuhu.
Tak hairanlah klu aku kata-kata aku ni berjaya menarik perhatian korang.

YANG KETIGA
Aku suka baca blog Kak Mia hari-hari.
hahaha..segala aktiviti yang dia buat..aku join.
(perasan..baru2 ni jelah..sebab baru kenal)

YANG KEEMPAT
Aku suka masakan kampung.
Tak suka masakan-masakan pelik2.
Sebab tu hari-hari akan rindu masakan my mum!
huhuhu


YANG KELIMA
Aku cuma akan setia pada yang seorang.
hahaha
Jiwang lah plak!

Please Comment after reading

6 pendapat pakar:

AkuBudakKampung.com said...

http://www.kakyong.com
ni kak yong punya blog.
=)

Mia Liana said...

ni segmen kak yong... kak mia join je... tq sudi join segmen kak yong... :)

Mia Liana said...

touching nya bila baca ni...

"Aku suka baca blog Kak Mia hari-hari.
hahaha..segala aktiviti yang dia buat..aku join."

terima kasih ya... really luv ittttt...

AkuBudakKampung.com said...

lah...kak yong punya segmen yek..
sory kak yong..
sbb tau segmen ni dari kak mia.
tak pe2..
work together.
=)

kak mia jgn touching sgt...
huhuhu..
=)

kakyong said...

terima kasih sudi join..

jd keliru plak yer, kakyong punya segmen Mia pulak dpt nama.. heheh.. mungkin sbb Mia tak backlink kan banner tu tadi..

wah, suka masakan kg yer.. jenuh la wife nanti kena harus2 buat sambal belacan, ulam-ulaman.. pucuk ubi, pucuk manis bagai.. ;)

tapi makanan kg memang terbaek kan..

btw, bloglistnya simpan kat mana? dah masukkan link blog kakyong tak??

kakyong said...

laa.. apsal butang TOP kepala lembu tu bila ditekan tak naik ke atas,, tp buka tab widget pulak.. hihihhiikkk